06-30/367 7776 zalaisegito@gmail.com

Rólam és Kapcsolat

/Horváth Dia vagyok. Parapszichológus, Transzperszonális Pszichológus, Tarot kártya elemző, Mediális képességeim vannak, Angyalokkal diskurálok, Pszichológiai mentor, Családsegítő konzulens, Személyi és életvezetési tanácsadó, Energiagyógyász, Karmaasztrológus es még sok sok más…ez egy sírig tartó tanulás..

Azt hittem élek, járom az utam, tartok valahova, haladok előre, mindent jól csinálok, bármit megtehetek, a sorsom csak jó lehet, lehetetlen nem létezik.

Kaptam rengeteg rosszat, akadályt, bántottak és bántottam, de nem kerestem az okokat, ha fájt, hagytam fájni, aztán továbbléptem. Nem kerestem a megoldást, nem érdekelt, mi, miért történt, elestem, leporoltam magam, mentem, törtettem tovább. Nem tett boldoggá, de nem is voltam boldogtalan, csak voltam.

Aztán jött az áttörés, rátaláltam a spiritualitásra és gyökeresen megváltozott az életem. Minden, mit addig igaznak hittem, hamis volt, minden, mit rossznak ítéltem átkonvertálom. Érdekelnek az okok, megtanultam, semmi nem történik ok nélkül. Eddig csak éltem, most törekszem, hogy tudatosan éljek. Hatalmas a különbség.

Hihetetlen mennyiségű és minőségű tudást kaptam a Professzoroktól,Mesterektől, ámultam, mekkora tudás birtokában vannak. Egyre inkább akarok tudni, keresni a megoldásokat, segíteni magamon, másokon.

A teljes életfelfogásom átalakult, az igaznak hitt pénzügyi értékesítői szakmám szép lassan hattérbe szorítottam, mert rájöttem nem konkrétan az én utam. Az én utam egészen más.

Figyelem az embereket, keresem a dolgokra a megszerzett tudásom általi várható reakciókat. És működik. Reagálnak.

Napjainkban egyre elterjedtebb, hogy minden betegségnek, szokásnak lelki oka lehet. Én úgy gondolom, hogy nem csak lehet, hanem biztosan van is.

Minden történésnek az életünkben lelki oka van.

A szervezet jelez, hogy valamit meg kíván mutatni számunkra, ami mélyen a tudattalanunkban gyökeredzik és ott már annyira emészt, hogy fizikai tüneteket is produkál.

A betegség tehát egy jelzés az egyén tudata felé, hogy valami megoldandó feladata van, melynek a megoldásának eljött az ideje.

Persze ahogy semmi sem, ez sem egyszerű dolog, hogy megtaláljuk mi is a pontos okozója bennünk az adott szokásnak, betegségnek.

A megoldáshoz felé vezető úton nagyon fontos és első lépés a szokás, illetve betegség felismerése, felvállalása és felkészülés a kitartó és őszinte „kutató” munkára, melynek eredményeként megtudhatjuk mi is lakozik bennünk, mi is az okozó. Innen már célirányosan indulhatunk a megoldás felé.

Ebben a kitartó és őszinte kutatómunkában tudok én is segítséget nyújtani, hogy a megtanultak alapján segítsek hatékonyan és „gyorsan” megtalálni az okot, hogy aztán indulhasson a megoldási fázis.

Dia (Zalai Segítő)

Telefon : 06-30/367-7776

E-mail : zalaisegito@gmail.com