06-30/367 7776 zalaisegito@gmail.com

Szellemi GPS

 Egész életünkben azt az asztrológiai jegyet tanuljuk, amelyben a napunk van. Mindenki pontosan tudja a saját napja helyzetét, ugyanis ez nem más, mint a születési „horoszkópunk” jegyünk. Kos-tól a Halakig. A szellemi feladatunkat jelöli. Ha tudjuk mi a feladat, és aszerint alakítjuk az „életünket”, hatékonyabban élhetünk, könnyebben vehetjük az akadályokat, javul egészségünk. Ebben nyújt segítséget előadásunk. Az előadás díja jelképes 1000 Ft és minden résztvevő ajándék programozott védelmi kristályt kap. Korlátozott számban tudunk jelentkezést fogadni a személyre szabottság miatt. Várjuk jelentkezésed, ha készen állsz javítani életeden, egészségeden.

Amit tudnod kell, hogy ha nem azt kaptad, amit szerettél volna, másokkal ellentétben, a 2 órás előadás végén visszakérheted a részvételi díjad, mely 1000 Ft. Korlátozott számban tudunk helyet biztosítani, főként a személyre szabottság miatt. Bejelentkezni lehet, 06-30/960-3077es telefonszámon.

Időpont : Kérlek érdeklődj a 06-30/367-7776-os telefonszámon.

Helyszín : Zalaegerszeg

Kérlek, csak biztos részvétel esetén jelentkezz, hogy ne vegyünk el helyet olyanoktól, akik tényleg szándékoznak megoldást találni.

Várunk szeretettel.

Dia és Tamás