06-30/367 7776 zalaisegito@gmail.com

Életvezetési GPS

Anyagilag, Párkapcsolatilag, egészségügyileg, bármely más kapcsán nehézségeid vannak az életedben? Nincs kivel megbeszéld? Nincs, ki segíteni tud? Nem találod az okot, sem a megoldást? Úgy érzed nem értenek meg?

Mindezekre nyújt megoldást számodra eseményünk, ahol a fenti dolgokra választ kapsz és útmutatást, valamint egy személyes ajándékot.
Tudom nagyon sokan dolgoznak a pszichológia, spiritualitás világában. Született képességeink és több, mint 15 év folyamatos tanulás által szerzett tudással, komplexen nyújtunk segítséget, és csak azt adjuk tovább, ami tudjuk, hogy működik és számtalan embernek segítettünk és fogunk is segíteni vele.

Amit tudnod kell, hogy ha nem azt kaptad, amit szerettél volna, másokkal ellentétben, a 2 órás előadás végén visszakérheted a részvételi díjad, mely 9000 Ft. Korlátozott számban tudunk helyet biztosítani, főként a személyre szabottság miatt. Bejelentkezni lehet, 06-30/175-5361-es telefonszámon.

Időpont : Kérlek érdeklődj a 06-30/367-7776-es telefonszámon.

Helyszín : Zalaegerszeg

Kérlek, csak biztos részvétel esetén jelentkezz, hogy ne vegyünk el helyet olyanoktól, akik tényleg szándékoznak megoldást találni.

Várunk szeretettel.

Dia és Tamás