06-30/367 7776 zalaisegito@gmail.com

Horváth Diána – Lépj az árnyékod elé

Mindenkinek szüksége van kapaszkodóra, ami átsegít a szürke hétköznapok akadályokkal teli ösvényén. Nem a megoldások, a csodák könyvét tartod a kezedben. Számos megtapasztalást, tanult megoldási módszert mutatok be, ami segít megerősítened magadban az érzést, hogy nem vagy egyedül a problémáiddal.

Ez a könyv azoknak szól, akik éreznek egy leheletnyi inspirációt arra, hogy ezt a nagybetűs életet lehet ennél is jobban csinálni, élni, megélni, fizikai és szellemi síkon egyaránt.

Magamból kiindulva, és rengeteg ügyféllel közös munka során megtapasztaltam és egyre biztosabb vagyok benne, hogy mindenki érezhette már kilátástalannak a helyzetét (anyagi válság, szerelmi csalódás, egészségügyi problémák stb.). Miután túljutottunk ezen eseményeken, szituációkon, átvészeltük azokat, és lepergett pár év, visszatekintve sokat tanított, fejlesztett rajtunk mindaz, amit egykoron megoldhatatlannak láttunk.

Számos, lehetetlennek tűnő helyzet adódott az életemben, amikor kétségbeesetten vártam a megoldást valahonnan, valakitől. Rengeteg spirituális, motivációs könyvet olvastam, kerestem a segítő személyeket, és elvégeztem minden lehetséges tanfolyamot, iskolát, de valahogy önállóan egyiket sem tudtam teljesen magaménak érezni és megérteni a megoldásról szóló mondanivalót. Mindenből merítettem, és kialakítottam a saját módszeremet és filozófiámat.

Azóta hajt valami belülről, hogy segítsem mások életét, és ez inspirált arra, hogy megírjam ezt a könyvet.
Nagyon megszoktam azt a fajta kommunikációt, azt a személyes hangnemet, amit most a könyvemben is tapasztalni lehet. Tegező viszonyban született meg ez a könyv, legfőképpen azért, mert úgy érzem, hogy ezáltal egy sokkal bensőségesebb tanácsadói szerepkört tudok biztosítani mindenki számára. A mondanivalóm mindenki azon belső énjéhez szól és olyan mély témákat érint, amit így tudok a legátütőbb módon megfogalmazni és átadni.

A könyvben szerepel több ügyfél is pszichológiai és asztrológiai megközelítésből, valamint bemutatom, hogy mit, hogyan sikerült megoldani, illetve, hogy milyen lehetőségeket tapasztaltam jónak és hatékonynak magamra nézve és az engem segítségért, tanácsért megkeresők eseteiben.
Szívből ajánlom ezt a könyvet segítségül a mindennapokhoz. Ha egyetlen ember is elolvassa, csak egyetlen ember számára lesz benne csupán egyetlen mondat, ami segíteni tud, ami számára hiányzott, hogy lépjen, tegyen, változtasson, hogy tudatosan megélje az életet, akkor már volt értelme annak az időnek és energiának, amit arra fordítottam, hogy ez a könyv létrejöjjön.

Horváth Diána - Lépj az árnyékod elé