06-30/156-9698 info@zalaisegito.hu

Energetikai kezelések

Napjainkban egyre elterjedtebb, hogy minden betegségnek, szokásnak lelki oka lehet. Mi úgy gondoljuk, hogy nem csak lehet, hanem biztosan van is.

Minden történésnek az életünkben lelki oka van.

A szervezet jelez, hogy valamit meg kíván mutatni számunkra, ami mélyen a tudattalanunkban gyökeredzik és ott már annyira emészt, hogy fizikai tüneteket is produkál.

A betegség tehát egy jelzés az egyén tudata felé, hogy valami megoldandó feladata van, melynek a megoldásának eljött az ideje.

Persze ahogy semmi sem, ez sem egyszerű dolog, hogy megtaláljuk mi is a pontos okozója bennünk az adott szokásnak, betegségnek.

A megoldáshoz felé vezető úton nagyon fontos és első lépés a szokás, illetve betegség felismerése, felvállalása és felkészülés a kitartó és őszinte „kutató” munkára, melynek eredményeként megtudhatjuk mi is lakozik bennünk, mi is az okozó. Innen már célirányosan indulhatunk a megoldás felé.

Ebben a kitartó és őszinte kutatómunkában tudunk segítséget nyújtani, hogy a megtanultak alapján segítsünk hatékonyan és „gyorsan” megtalálni az okot, hogy aztán indulhasson a megoldási fázis.

Reiki kezelések

Gyógyítás az Univerzum erejével

Szellemgyógyász kezelések

Gyógyítás a Lélek és a Szellem erejével

Metamorf masszázs

Múltból hozott lelki blokkok oldása