06-30/367 7776 zalaisegito@gmail.com

Energetikai kezelések

Napjainkban egyre elterjedtebb, hogy minden betegségnek, szokásnak lelki oka lehet. Mi úgy gondoljuk, hogy nem csak lehet, hanem biztosan van is.

Minden történésnek az életünkben lelki oka van.

A szervezet jelez, hogy valamit meg kíván mutatni számunkra, ami mélyen a tudattalanunkban gyökeredzik és ott már annyira emészt, hogy fizikai tüneteket is produkál.

A betegség tehát egy jelzés az egyén tudata felé, hogy valami megoldandó feladata van, melynek a megoldásának eljött az ideje.

Persze ahogy semmi sem, ez sem egyszerű dolog, hogy megtaláljuk mi is a pontos okozója bennünk az adott szokásnak, betegségnek.

A megoldáshoz felé vezető úton nagyon fontos és első lépés a szokás, illetve betegség felismerése, felvállalása és felkészülés a kitartó és őszinte „kutató” munkára, melynek eredményeként megtudhatjuk mi is lakozik bennünk, mi is az okozó. Innen már célirányosan indulhatunk a megoldás felé.

Ebben a kitartó és őszinte kutatómunkában tudunk segítséget nyújtani, hogy a megtanultak alapján segítsünk hatékonyan és „gyorsan” megtalálni az okot, hogy aztán indulhasson a megoldási fázis.

Reiki kezelések

Harmonizálás az Univerzum erejével

Szellemi módszer kezelés

Harmonizálás a Lélek és a Szellem erejével

Metamorf masszázs

Múltból hozott lelki blokkok oldása